Plint Eastwood
"Wij leggen sneller dan onze schaduw"

Over ons

Plint Eastwood is in 2016 van start gegaan. De naam Plint Eastwood vindt zijn oorsprong vanuit  een geintje op de werkvloer.

Het verhaal zit als volgt. De achtergrond van de eigenaren van Plint EASTWOOD ligT in de project -en interieurbouw. Tijdens één van de vele projecten, waarbij laminaat gelegd diende te worden, werd het geintje gemaakt: "Wij leggen nog sneller dan onze schaduw!!!". EEN PARODIE OP DE WELBEKENDE SLOGAN VAN Lucky Luke.

Dit geintje werd al snel uitgebouwd met allerlei western verwijzingen. Zo werd één van de eigenaren Plint EASTWOOD genoemd als hij weer ergens een klus had waar  laminaat gelegd diende te worden. Deze klussen deed hij altijd samen met zijn vaste partner in de bouw en het duurde niet lang tot dit duo hun eigen unieke namen kregen.

De eigenaren werden plint eastwood genoemd en billy the kitt. De ene eigenaar vanwege zijn snelle manier van leggen en de andere eigenaar vanwege zijn kunsten om plinten goed te plaatsen en af te kitten.

Vanuit dit geintje is uiteindelijk Plint Eastwood. de laminaatspecialisten geboren.

De eigenaren zijn niet altijd meer actief in het leggen, maar staan de meeste klanten  te woord. wellicht heeft u geluk en komt het magische duo een keer bij u, uw laminaat leggen.

Plint Eastwood nodigt jullie van harte uit in de showroom te almere. Deze showroom kent een ruime collectie van betaalbare vloeren, van goedkoop tot duur.